fragetecken

Vad hände sen?

Hej, vi hade tänkt att börja med en ny grej på våran blogg! " Vad hände sen?" . Där vi får veta hur det gick med era problem efter att vi gav er våra tips. Så komentera down below.
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar:
1 Jenny :)
skriven :

Asså ni är sjukt duktiga på att svara på frågor! det hjälpte verkligen :D Jag har pratat med mamma och hon blev inte alls arg på honom :)och brorsan blev inte alls sur på mig han blev typ bara tacksam, det förvånade mig först men det var inte han som ville bli full precis, han föll typ för grupptryck :o men hur som helst mamma och pappa har börjat vara hemma mer på helgerna, så allt känns perfekt just nu ;) Tack!

2 Hanna
skriven :

Asså tack för att ni försökte hjälpa mig, men jag störs faktist av musik och min lärare vägrar att låta mig gå till ett annat rum :( vad ska jag göra åt det då?

3 anonym.. Eller?
skriven :

Yo! Hej ville bah tacka er nåt så mke!!! Ni är super bra! Min bff o jag är mke "mognare" nu så tack så mke!! Ni är super bra aja puss ;*

4 Anonym
skriven :

Hej....

Jag brukar varje år fara till båtfors, jag har gjort det sen jag var 1!

Men jag fick en fråga om jag ville vara till stockholm och spela pingis! Jag ÄLSKAR pingis, men jag ÄLSKAR båtfors också! Vad ska jag göra?