fragetecken

Bättre sent än aldrig..

OBS! Ledsen att dessa svar kommer lite sent men, bättre sent än aldrig.


Postat av: .

Hjälp, skolans äckligaste kille har börjat gilla mig, han följer efter mig vars jag en går och han stirrar ut mig hela tiden... vad ska jag göra?


 SVAR:
Försök att inte låtsas om honom, då borde han fatta att du inte är intresserad av honom. Men säg inte nåt dumt, för att om han nu är skolans äckligaste kille så har han det nog inte så lätt.


Postat av: dedu.

heej...jag är en kille, jag gillar hästar och jag rider faktist. Men jag har inte sagt det till nån av mina kompisar för jag är rädd att dem ska börja reta mig och sluta vara med mig då...Ska jag jag berätta det?


SVAR:
Hej killen, om dina vänner retar dig/lämnar dig för att du rider, så borde du nog skaffa dig nya vänner. För äkta vänner bryr sig inte om sånna saker!


Postat av: dedu

Hej! Alla mina kompisar dissar mig. Ingen vill vara med mig, och behandlar mig som jag inte vore där. Jag blir aldrig bjuden på fester osv. Men jag tycker att jag inte är så där jätte tråkig att vara med ändå. Vad ska jag göra?


SVAR:
Hej dedu, tänk efter om det finns något som kan ha orsakat att dom börjat dissa dig. Om du inte kommer på någonting så prata med de. Om de inte kommer med något vettigt svar så är de nog inte riktiga vänner, och då är det bara att skaffa nya!

SVAR.

Nytt år, nya möjligheter. Nya frågor, nya svar.

FRÅGA:
Hej.. jag brukar varje år fara till båtfors, jag har gjort det sen jag var 1!
Men jag fick en fråga om jag ville fara till stockholm och spela pingis! jag ÄLSKAR pingis, men jag ÄLSKAR båtfors också! Vad ska jag göra?

SVAR: Hej, eftersom att du har varit i båtfors så många gånger så kanske det är dags att pröva någonting nytt! R:Och även om du inte åker till båtfors i år, så kan du åka dit nästa år!